Weleda

Calendula Body Lotion

Calendula Body Lotion er fuktighetsgivende krem som er enkel å påføre og absorberes raskt. Mild økologisk mandel- og sesamolje holder huden myk og og beskytter mot uttørking. Inneholder plantekstrakt fra kamomille som har en beroligende effekt.

Produkt som passer ekstra bra på sommeren og hud plaget av eksem da den har en lett avkjølende og lindrende effekt. Anbefales til voksne med hyper sensitiv eller irritert hud. Ved behov av mer næringsrik og beskyttende pleie anbefales Calendula Body Oil eller Calendula Body Cream

Innhold
Vann, jojobaolje, mandelolje, alkohol, glyserol, fettsyreglyserid, calendula (ringblomst), bivokssåpe, ekte eteriske oljer, xantan.

200 ml

Testet på dyr?

Visste du at de aller fleste ingrediensene som brukes i kremer er testet på dyr? Dette skal utelukke risikoen for uheldige bivirkninger på mennesker. Så selv om du kjper kremer som markedsføres med at de ikke er testet på dyr, er det stor sannsynlighet at ingrediensene er det.

Weledas produkter eller ingredienser er ikke, og har aldri blitt testet på dyr. Noe som her helt unikt i kosmetikkbransjen å noe vi er veldig stolte over.